BIDEN CONVOCA UNA CIMERA VIRTUAL PEL CANVI CLIMÀTIC

Sembla que vol complir els seus compromisos de campanya i s’ha començat a moure en la lluita contra el canvi convocant una cimera virtual els dies 22 i 23 d’abril a la que ha convidat a 40 líders mundials entre ells els presidents de la Xina, Rússia, Alemanya, França, Gran Bretanya, Espanya.

 

La cimera ha de servir per buscar acords de cara a ser més ambiciosos en els compromisos de reducció d’emissions i acostar posicions de cara a la important Conferència de l’ONU sobre el canvi climàtic (COOP-26) que se celebrarà a Glasgow al novembre d’aquest any i que és considerada com molt important per aconseguir els objectius de mantenir l’increment de temperatura global del planeta per sota de 1,5ºC

Anar a l’article del Periódico:

Biden convoca 40 líders mundials per a una cimera del clima virtual

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s