5 ANYS DE L’ACORD DE PARIS

El dia 12 fara cinc anys de la signatura dels acords de París, en aquesta web van celebrar l’esdeveniment amb satisfacció però també amb cert escepticisme.

Malauradament els nostres dubtes s’han vist justificats per la manca d’avenços significatius en la lluita contra el canvi climàtic, malgrat totes les COP (Conferència entre les parts) informes,  declaracions d’emergència i altres invents semàntics,, el cert és que estem pitjor que fa cinc anys i amb tots els indicadors de referencia de l’escalfament de la Terra disparats i amb els efectes d’aquest escalfament presents en moltes zones del planeta.

No volem ara i aquí fer una exposició de totes aquestes dades científiques i efectes ja presents del canvi climàtic que avalen l’empitjorament de la situació, en el seu lloc us deixem un clip que el canal de noticies 3/24 ha emès que es força representatiu de la gravetat del problema.

 

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s