NINGÚ ÉS MASSA PETIT PER CANVIAR EL MÓN

En efecte, l’edat no és cap impediment per demanar que es respectin els teus drets. El vídeo de InfoK segueix sent actual en el moment en què els nens i joves aclaparats durant força temps per la pandèmia, tornen a fer-se sentir arreu exigint el dret a un futur per ells i pel planeta. Avui el moviment que va iniciar la Greta el 2018 es ja un clam entre els els joves de tot el Món. La seva trajectòria ha tingut alguns detractors, però la seva actitud, el seu coratge i la mobilització mitjançant Fridays for Future de milions de noies i nois en defensa del planeta mereixen el reconeixement que se li dóna en aquest video.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s