MÉS QUE ABELLES, Una interessant exposició

A l’Institut Botànic de Barcelona està en curs aquesta exposició que ens exposa la importància i transcendència que tenen les abelles per la vida en el planeta. Les abelles són molt més que la mel que tots nosaltres coneixem, amb més de 30.000 especies, elles representen la continuïtat o no de moltes altres espècies, la humana entre elles. Moltes de les nostres activitats gens respectuoses amb el medi ambient, i el canvi climàtic estan reduint la població d’abelles i altres insectes pol·linitzadors. Si esteu interessats en el tema us recomanem visitar l’exposició que es fa a l’Institut Botànic situat dins el Jardí Botànic de Barcelona a Montjuïc

Per arribar-hi heu d’anar al darrere de l’estadi Olímpic al c/ Dr. Font i Quer, 2

Per animar-vos us deixem una galeria de fotos:

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s