ALEMANYA, ELS REIS DEL CARBÓ

La primera potencia econòmica d’Europa s’alinea amb els que van contra el clima del planeta obrint i ampliant mines de carbó, el combustible que genera mes CO2, principal gas causant de l’escalfament global.

Al petit poble de Lützerath, on activistes climàtics havien organitzat una acampada per evitar l’ampliació de la mina de carbó a cel obert Garzweiler, ha estat desallotjat per la policia alemanya, la jove activista sueca Greta Thumberg que s’havia afegit a la protesta, va ser també detinguda i desallotjada juntament amb els últims resistents.

 

 

 

La jove activista fundadora del moviment Friday for Future va comentar en el seu discurs que la decisió del govern d’utilitzar el carbó per la producció d’electricitat era una vergonya i que l’acció dels activistes de Lützerath d’alguna manera representava la lluita contra el canvi climàtic a tot el Món.

 

+info:

https://www.dw.com/es/la-polic%C3%ADa-alemana-detiene-a-greta-thunberg-tras-protesta-cerca-de-l%C3%BCtzerath/a-64428552

 

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s