SEGONS TOTES LES DADES, EL CANVI CLIMÀTIC VA A PITJOR.

Lamentablement, després de la terrible pandèmia que encara no hem deixat del tot, els poderosos polítics que governen al Món ens tenien preparat un altre ensurt, per raons geopolítiques de difícil justificació han muntat una nova guerra, aquest cop Rússia ha envaït Ucraïna amb un acte que sols pot portar mort i desolació com tantes altres que hi ha hagut i encara hi ha a molts racons del Planeta. Alguna cosa falla en aquest tan debatut ordre mundial quan uns pocs personatges sinistres poden fer tant mal a tantes famílies i ciutadans, que sols pretenen treballar i viure en pau.

Malgrat la rabiosa actualitat de les notícies d’aquesta i de totes les guerres, aquests dies ha sortit a la llum el 6è. informe que l’IPCC (International Panel for Climate Change) en el que ens presenta una acceleració de l’escalfament global i les seves conseqüències per la Humanitat, sense ànim de voler fer un paral·lelisme, ja que són contextos molt diferents, també en aquest cas, la incompetència dels que detenten el poder i la seva inacció davant l’amenaça global portarà el patiment a molta població que ja avui en dia pateix els fenòmens climàtics adversos en els seus territoris.

El telenotícies migdia de TV3 ha inclòs un interessant clip de breus minuts, sobre el que ens diuen els experts.

Si el vols veure, clica sobre la imatge:

TV3: El grup d’experts de l’ONU pel canvi climàtic ha presentat avui un nou informe que dibuixa un panorama desolador. L’últim que havia fet és de fa 8 anys i reconeixen que la velocitat i els danys que està provocant la crisi climàtica són pitjors del que preveien. La manera d’afrontar-ho no és nova: calen accions urgents per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i recuperar els ecosistemes.

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s