ELS LLIBRES SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC. Un tema d’actualitat que ens afecta

Després d’una aturada obligada per la pandÈmia, a poc a poc el tema del medi natural, el canvi climàtic i l’escalfament global està tornant a l’actualitat, fins i tot els mandataris polítics prenen iniciatives positives, avui Dia de la Terra  comença una cimera virtual patrocinada pel president Biden i també avui Europa anuncia que vol reduir les seves emissions un 55 % el 2030. Tot plegat bones intencions que són importants, però que s’han de traduir en accions concretes perquè siguin efectives.

Estem a la diada de Sant Jordi, que aquest any podem celebrar una mica més obertament i molta gent està pensant a comprar un o més llibres, nosaltres des de ACC-Aturem el Canvi Climàtic, us volem animar a comprar algun llibre de l’àmplia oferta per a grans i petits que sobre aquesta temàtica podeu trobar a les llibreries. A continuació us deixem un recull:

   

      

      

     

 

BONA DIADA DE SANT JORDI

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s