22 D’ABRIL: DIA DE LA TERRA.

Els últims anys estem veient com hi ha un dia internacional dedicat a moltes i diferents temàtiques o col·lectius que ocupen pràcticament tots els dies de l’any. Normalment sols ens fem ressò d’alguns d’ells, aquest és el cas del DIA de la TERRA instaurat fa 51 anys als EEUU i que ha arribat a tenir una certa repercussió a tot el Món. Tradicionalment aquest és un dia de mobilitzacions i activitats de tota mena en defensa del planeta, que han quedat restringides a l’esfera virtual per causa de la pandèmia.

Donades les circunstancies de confinament que hem tingut els últims anys, des de, ACC-Aturem el Canvi Climàtic, animen a tots els que ens segueixen, a participar en les activitats i mercats de la terra que és fan a moltes ciutats i també a reflexionar sobre com podem ajudar a millorar una mica la nostra relació amb aquest planeta que ens acull, ben segur que amb una ràpida mirada sobre els nostres hàbits de vida i de consum trobarem que podem fer alguna cosa.

En l’àmbit educatiu creiem que el dia de la Terra és també una oportunitat per fer alguna activitat per recordar als alumnes la importància de protegir i respectar aquesta variada biosfera que amb la seva varietat d’ecosistemes dona vida a tantes i tantes especies, entre elles la nostra.

Aquest any la fira per la Terra recobra el seu marc presencial, aquest cop a Girona: 27ena. FIRA PEL DIA DE LA TERRA – MERCAT DE LA TERRA, 30 d’abril i 1 de maig de 2022, PARC DE LA DEVESA, CIUTAT DE GIRONA

Temas relacionats:

La Terra, un gran i fràgil equilibri

L’aigua un recurs escàs

Els boscos, grans pulmons del planeta

Els plàstics, un problema creixent

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s