ELS PLÀSTICS, ENS ELS TROBEM FINS A LA SOPA

El problema dels residus de plàstic està esdevenint un problema de salut, TV3 ha emès dins del telenotícies un interessant clip que es fa ressò d’un estudi de la UAB i el CREAF sobre els efectes del plàstic quant ja degradat arriben a convertir-se en micro i nanopartícules.

El problema es d’abast global i cada cop més gran, els governs i organitzacions internacionals han d’obligar “ja” als fabricants i  empreses comercialitzadores a reduir fins a eliminar el plàstic d’un sol ús.

TV3: Els nanoplàstics penetren en les cèl·lules i afecten la salut

“Els plàstics són molt presents en la nostra vida: en el menjar, en l’aire, en l’aigua… Són nanoplàstics que dins del nostre organisme poden arribar a alterar el metabolisme i provocar importants problemes de salut.” 

Per veure el clip, clica sobre la següent imatge:

Si vols més informació sobre l’estudi realitzat per la UAB i el CREAF, clica: Els nanoplàstics alteren el microbioma intestinal i poden afectar la salut 

 

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s