LA COP-28 D’ABU DHABI. POSA EL LLOP A GUARDAR LES OVELLES

La pròxima cimera del clima de l’ONU la conferència COP-28 se celebrarà el desembre del 2023 als Emirats Àrabs Units , i el president de la conferencia serà el ministre Sultan Al Jaber que a la vegada és el conseller delegat d’Abu Dhabi National Oil Company.

Amb aquesta decisió fora de tota lògica i coherència, l’ONU organitzadora de les COP dona encara més protagonisme i poder d’influència al Lobby del Petroli en detriment de la lluita contra l’escalfament global del planeta que ja està prou malmesa.

Ja ho deien en el nostre article abans de l’última COP-27 COP 27- EGIPTE. Que son les COP, perquè serveixen?  “Els pocs resultats aconseguits, han portat a una manca de confiança de la gent en la utilitat d’aquestes cimeres, la mostra la tenim en el poc interès que la COP-27 ha despertat en els mitjans, les xarxes i les institucions”.

Però després d’aquesta convocatòria  de la COP-28 a Abu Dhabi, podem afirmar que las COP perden definitivament tota credibilitat com a eina per aconseguir aturar el canvi climàtic.

La comunitat científica i les organitzacions i institucions que amb bona fe i honestedat treballant per preservar el clima del planeta, Haurien d’impedir que aquest despropòsit es faci realitat.

 

 

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s