NOU CURS ESCOLAR. Expliquem el canvi climàtic

El passat dilluns va començar un nou curs escolar, la pandèmia encara no ha acabat però sembla que aquest serà un curs una mica més normalitzat i presencial, fet important per la necessària socialització dels alumnes.

 

Creiem també que aquest curs hem de recuperar l’interès que abans de la Covid-19 tenien els escolars per la crisi climàtica, molts d’ells ja sabem que en un futur molt proper, seran els més afectats, si no hi ha una actuació ferma per reduir l’escalfament global provocat per les activitats humanes.

 

Tanmateix, les escoles, si encara no ho fan, haurien d’incorporar de forma adaptada a les diferents edats escolars la màxima informació sobre el que és, que representa i quines conseqüències té l’escalfament global del planeta, també dels drets dels infants a poder seguir gaudint de la natura i dels recursos bàsics que estan avui amenaçats i que s’ha de canviar per aturar o mitigar els efectes que ja comencen a ser visibles en molts llocs del Món.

RECURSOS EDUCATIUS:

Les claus per entendre el canvi climàtic

unicef-educa-npnd-guia-curs-canvi-climatic-drets-infancia-CAT (7).pdf

Video: Encara hi som a temps?

Laboratori per entendre el canvi climàtic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s