2020, UN ANY PER OBLIDAR, PERÒ TAMBÉ PER APRENDRE

La fi del 2020 es a tocar, diem per oblidar perquè ha estat un any terrible en què la pandèmia ha colpejat el Món amb una virulència i persistència demolidora que ha acabat amb la vida de quasi 1.800.000 persones, entrarem el 2021 dolguts i amb l’esperança que el malson de la pandèmia, amb l’ajuda de les vacunes comenci a remetre, tant de bo que sigui així i com més aviat millor.

Tanmateix i quan superem l’estat de xoc col·lectiu a que ens ha portat la Covid, serà moment de reflexionar i d’extreure de tot plegat algunes lliçons que ens permetin encarar el futur amb un comportament més respectuós per nosaltres mateixos i el planeta que ens acull.

Mentrestant us desitgem: Molta salut i sort pel nou any 2021 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s