Començen les rebaixes dels acords de la conferencia de Paris

Steam rises from the stakes of the coal-fired Jim Bridger Power Plant outside Point of the Rocks, Wyoming, in this file photo taken March 14, 2014. REUTERS/Jim Urquhart/Files
Foto: REUTERS/Jim Urquhart/Files

El tribunal suprem dels EEUU, ha aturat les regulacions federals per la reducció de emissions de gasos d’efecte hivernacle previstes per Barak Obama i compromeses en la passada conferencia de Paris COP-21

El tribunal per 5 vots a favor i 4 en contra, ha cedit als “lobys” energètics i als requeriments de 27 estats, bloquejant el “clean power plan”, el qual, impulsat per l’administració Obama pretén avança cap a la substitució de l’energia que prové dels combustibles fòssils per energies renovables.

U.S. President Barack Obama in Washington February 8, 2016. REUTERS/Kevin Lamarque

El pla elaborat per la “Environmental Protection Agency”, contempla reduir l’any 2030, les emissions de CO2 fins als valors que hi havien l’any 2005, objectiu que serà difícil d’assolir si no hi han canvis en la composició de l’alt tribunal

Si vols llegir la noticia sencera (En Angles) clica: Reuters

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s