LAST GENERATION. Activistes contra el canvi climàtic en vaga de fam a Berlin

Sis joves activistes de l’autoanomenat grup “last generation” van començar una vaga de fam a finals d’agost als jardins del Reichstag de Berlín, protestant per la falta de compromís dels polítics en la lluita contra l’escalfament global del planeta.

 

Dos dels joves han estat temporalment hospitalitzats, i dos del joves segueixen encara en vaga de fam. La candidata del partit Die Grüne (els verds alemanys), és l’única que ha anat a veure’ls i ha parlat amb ells demanan-los que aturin la vaga que posa en perill la seva vida. Avui les eleccions al Reichstag revelaran la força que aquest partit -amb gran suport dels joves- té entre la societat alemanya.

El que passi a Alemanya és important doncs es un dels motors d’Europa i també un dels grans emissors de CO2.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s