Presentació al CCCB del Pla Clima Barcelona 2018-2030

El passat 24 d’abril es va presentar l’ambiciós PLA CLIMA BARCELONA  2018-2030

 

Els eixos bàsics sobre els quals es fonamenta el Pla Clima són els següents:

1.LA MITIGACIÓ    2.L’ADAPTACIÓ I RESILIÈNCIA   3. LA JUSTÍCIA CLIMÀTICA    4.EL COMPROMÍS DE LA CIUTAT I L’IMPULS CIUTADÀ

El pla es presenta com un projecte integrador de totes les estratègies que estan en curs o en projecte tenen per finalitat reduir la petjada ecològica de la ciutat, reduint les emissions de GEH un 40% respecte a les del 2005 i millorar l’adaptació i resiliència de la ciutat respecte als riscos existents i previstos de l’escalfament global.

La ciència i les tecnologies disponibles, aplicades en àmbits com l’energia, el consum, el transport, els residus, l’habitatge o l’espai públic, tindran un paper important en el desenvolupament de les actuacions de mitigació dels efectes que el canvi climàtic tindrà sobre les persones i les infraestructures de la ciutat.

 

 

És molt interessant donar una ullada a aquest pla que presenta de forma clara i molt visual les problemàtiques i diferents actuacions de la ciutat davant del canvi climàtic.

Si estàs interessat, clica: Pla clima Barcelona

Si teniu un moment us recomanem,  mirar el curt però  didàctic vídeo de Barcelona + sostenible, sobre la ciutat i el canvi climàtic

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s