El CO2 no dona treva.

.banner_co2-trend_rocket-snail_853x185 

 

 "Avui en dia, la taxa de creixement  del CO2 a l'atmosfera és 100 vegades mes ràpida que la que hi havia al final de l'última glaciació"

taula-co2-tendencia

Tot sabem que hi ha diversos gasos d’efecte hivernacle, però el CO2, tant per l’enorme quantitat que emetem a latmosfera com per la qualitat i quantitat de dades que tenim a l’ abast, és el que representa, la millor referencia del canvi climàtic, així doncs, amb les dades disponibles del 2016  i les més recents del passat mes de Gener del 2017, podem afirmar, que la concentració d’aquest gas a l’atmosfera ha tingut un fort increment interanual i el que és pitjor: cada cop aquest creixement és més accelerat. Evidentment com també demostren les dades (ho podeu comprovar en aquest mateix bloc), aquest creixement del CO2 va acompanyat d’un increment de la temperatura mitjana global del planeta. Anar a: Temperatura

La taula que presentem a sobre a l’esquerra, ens mostrà com a les últimes dècades està creixent aquesta tendència del CO2. clica a sobre per ampliar.

current co2 level in the earth's atmosphere

Si esteu interessats a saber més dades del CO2 us recomanem anar a una magnífica Web, on trobareu totes les dades i una completa informació addicional, clica sobre el giny que veieu a l’esquerra per tenir dades actualitzades 

Els negacionistes del canvi climàtic com ara Donald Trump, cada any que passa tenen més difícil defensar les seves teories, però també es cert que els que voldríem solucions, cada cop tenim menys temps per aturar el canvi climàtic.