INICI

TRUMP, NEGACIONISTA DE LA PANDÈMIA i DEL CANVI CLIMÀTIC , NEGA TAMBÉ LA VICTÒRIA DE BIDEN

Amb 5 milions de vots menys que el seu opositor, Trump segueix entestat en què ha estat un frau i segueix a la Casa Blanca destituint a tots els que li porten la contrària. Malgrat la gravetat de la situació els mitjans dels EUA no perden l’oportunitat de caricaturitzar-lo.
.
.
.

Ultimes dades segons la CNN:


PENNSILVANIA HA REBLAT EL CLAU, Amb 273 vots electorals El tiquet Biden-Harris ha guanyat les eleccions dels EUA.

L’avantatge es pot ampliar quan acabi el recompte amb els vots electorals de Nevada, Georgia i Arizona.

Des d’aquest web, ens fem ressò perquè creiem que és una bona notícia, no sols pels ciutadans americans sinò també pels de tot el planeta que veu com ens desempalleguem d’un personatge que d’ençà que va ser elegit president el 2016 no ha deixat de posar bastons a les rodes de la lluita contra el canvi climàtic.  Queda per veure si el nou president dels EUA Joe Biden compleix les seves promeses, retornar als acords de París i al camí de respecte al medi ambient que va començar l’anterior llogater de la Casa Blanca, Barack Obama.

 


TRUMP o BIDEN, Aquest últim o té molt a prop

Les enquestes de les eleccions dels EUA 2020, com deien fa uns dies en aquesta web, donaven cert avantatge a Biden, tres dies després de tancar les votacions i degut a les especials característiques de l’assignació de vots electorals als estats i al recompte del cot per correu, encara no hi han resultats definitius però cada cop -si és confirman les últimes tendències a Nevada i Geòrgia i no es produeix una destralada des del tribunal suprem- es veu més segura l’elecció de Joe Biden com a 59è. president dels estats units. Serà una bona notícia que no solucionarà els problemes del planeta però que aïllarà del poder al més gran negacionista del canvi climàtic. Queda per veure si es produeix realment el relleu i si el nou president dels EUA retorna al camí de respecte al medi ambient que va començar l’anterior llogater de la Casa Blanca, Barack Obama.


TRUMP I BIDEN ES JUGUEN LA PRESIDENCIA DELS EUA. El reste del planeta no tenim vot, però ens hi juguem molt i patirem les conseqüències del que els americans votin, les paraules parlen per si soles

.


PIC_2464Des de aquest bloc, el Col·lectiu Hèlios volem posar el nostre granet de sorra per intentar divulgar el gran problema que el nostre planeta te amb l’escalfament provocat per l’activitat humana. Des de que l’home esta a la Terra fa mes de 1 milió d’anys la seva activitat havia estat compatible amb la preservació dels ecosistemes que fan possible la vida de plantes i animals. Des de la revolució industrial amb la utilització massiva de combustibles fòssils com el carbó, petroli i gas, les emissions continuades a l’atmosfera de CO2 i altres gasos resultants de la combustió estan alterant de forma dramàtica el sistema climàtic.


CONTACTE

Si voleu fer algun comentari, o esteu interessats en alguna informació adicional, concertar una xerrada, col·loqui o entrevista, podeu omplir el següent qüestionari:

 


GAIA. La gran mare, us convidem a veure aquest documental

L’institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) , ha patrocinat el documental sobre la formació i evolució de la Terra “GAIA, LA GRAN MARE”.  El documental ha estat produït per aquesta institució i s’ha fet amb la direcció científica de Xavier Berastegui i el guio i direcció de Xavier Berenguer. us conviden a visionar-lo clicant a sobre la imatge.

gaia2