SOS CLIMATIC DE LA ONU

L’ONU alerta que cal fer caure les emissions dràsticament, a partir del 2025

TV3 ha emès en el TN migdia un interesant clip informatiu que fa esment a la dramàtica crida de les nacions unides per reduir per tots els mitjans possibles les emissions de CO2 a l’atmosfera. Si voleu veure el clip, clica sobre la imatge.

TV3: Al darrer informe de l’IPCC denuncien que les emissions de gasos d’efecte hivernacle de l’última dècada són les més altes de tota la història de la humanitat. Reconeixen que se n’ha alentit el creixement, però no n’hi ha prou. Calen reduccions dràstiques. Si no, no es podrà limitar l’escalfament global del planeta a un grau i mig. L’electrificació renovable és la clau per reduir emissions. I un dels aspectes positius és que s’han abaratit un 85% els costos de l’energia solar i l’eòlica, des del 2010.
Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s