QUE ES LA COOP 26 DE GLASGOW

UNFCCC: “COP26 és l’edició de 2021 de la conferència anual sobre canvi climàtic de les Nacions Unides. COP significa Conferència de les Parts. Cada any, els líders mundials es reuneixen per prendre decisions importants sobre com la humanitat afronta el canvi climàtic. Al novembre, el Regne Unit acollirà la reunió d’aquest any: la COP26, la Conferència de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic. La COP26 serà un moment decisiu: el canvi climàtic és un perill clar i present per a totes les persones i per al nostre planeta. Les conseqüències de l’augment de les temperatures en el món real ja són massa visibles.

La COP26 és la cimera més gran que el Regne Unit ha organitzat i és l’esdeveniment climàtic més important des de la COP21, la conferència climàtica de les Nacions Unides de 2015 que va resultar en l’Acord de París.

La Cimera COP26 és el moment perquè les nacions presentin plans ambiciosos per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle.”

Creiem que és també una de les últimes oportunitats que tenim per aturar l’escalfament global del planeta mitjançant acords mundials per reduir de  forma dràstica i urgent les emissions de gasos d’ efecte hivernacle causades per l’activitat humana, principal causant del canvi climàtic.

Seguirem amb interès i val a dir-ho amb cert escepticisme els preparatius i desenvolupament de la conferència que se celebrarà del 31 Octubre al 12 Novembre del 2021 a The Scottish Event Campus (SEC) de Glasgow, UK.

Lloc oficials de la UNFCCC:  https://unfccc.int/es/process-and-meetings/conferences/conferencia-sobre-el-cambio-climatico-en-glasgow.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s