LES ELECCIONS A CATALUNYA I EL CANVI CLIMÀTIC

El diumenge toca votar a Catalunya. Les opcions de vot són més àmplies que mai i el nombre d’indecisos és altíssim, des d’aquest web no podem ni volem recomanar el vot a cap de les opcions polítiques, tanmateix, sí que convidem als nostres lectors que en les seves avaluacions i preferències, entre d’altres incorporin també el criteri de grau de compromís dels diferents partits amb el canvi climàtic, la transició energètica i la sostenibilitat.

Lamentablement Fins al dia d’avui les actuacions i legislacions dels governs precedents han estat molt minses i erràtiques. Els anys que venen es preveuen crucials en la lluita contra l’escalfament global del planeta i totes les administracions, també la Generalitat, hauran de jugar un paper important en la reducció d’emissions i la preservació dels ecosistemes.

Lamentablement el tema climàtic ha estat poc present en les campanyes i els debats del període electoral, sobretot si tenim present que ja estem en emergència climàtica i el que avui deixem de fer condiciona en gran manera el nostre futur i el dels nostres fills. L’actuació decidida per aturar el canvi climàtic ha de ser una exigència pels nous governants.

Si voleu llegir els programes electorals, cliqueu l’enllaç: Betevé-Programes electorals 14.f

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s