5-JUNY-2021 DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Les NNUU durant la conferència celebrada a Estocolm el 1972 (coneguda com la Cimera de la Terra) on es va crear el Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA) va establir celebrar cada 5 de Juny el Dia Mundial del Medi Ambient, dedicat a recordar a la població mundial la importància de cuidar la natura per preservar la salut del planeta i els seus ecosistemes.

Aquest any el lema establert per Nacions Unides és la restauració dels ecosistemes que com bé sabem es veuen amenaçats des de molts angles, la majoria dels quals tenen a veure amb l’activitat humana. Desforestació, tràfic d’espècies, explotació de recursos minerals, plàstics, urbanització descontrolada, incendis forestals, caça furtiva, la pèrdua dels esculls de coral i un llarg etcètera són alguns dels problemes que afronten els ecosistemes terrestres.

Els-boscos-grans-pulmons-del-planeta

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s