HEATHROW LONDON, NO S’AMPLIA. I BARCELONA?

HEATHROW LONDON, NO S’AMPLIA. I BARCELONA?
La justícia anglesa en una prova de coherència i de separació de poders ha declarat il·legal l’ampliació de l’aeroport de Londres per ser incompatible amb els compromisos signats pel govern angles dins els acords de París, que no té previst recorre aquesta resolució judicial. Aquesta sentència és un precedent molt important al Món perquè estableix que les polítiques nacionals no poden anar en contra dels acords signats a la COP 25 en el marc del canvi climàtic.
A Barcelona, AENA, al·legant interessos econòmics, pretén ampliar El Prat, afectant espais naturals protegits, Espanya també ha signat els acords de Paris i declarat l’emergència climàtica, veurem que fan la justicia i el govern espanyols.
 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s