BARCELONA HA DECLARAT L’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA.

El concepte Emergència Climàtica defineix: La situació ja present en la que es fan necessàries actuacions immediates per fer front a l’escalfament global i deteriorament ambiental derivat del canvi climàtic”.

Aquesta declaració de Barcelona incorpora la voluntat d’endegar més de 100 mesures repartides en 15 àmbits d’actuació. Després de 4 mesos de treballs de la taula d’emergència climàtica en que ACC- Aturem el Canvi Climàtic ha participat activament, el 15 de gener de 2020  al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona és fa l’acte de Declaració d’Emergència Climàtica de Barcelona en el que es presenten les propostes d’actuació escollides. Aquest hauria de ser un punt d’inflexió per passar de les paraules a les accions, Hi hem estat i seguirem amb esperit crític la implantació d’aquestes mesures a veure si es fa realitat el lema de la fracasada cimera de Madrid COP-25 “TIME TO ACTION”

GALERIA DE IMATGES DE L’ACTE

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s