A PUNT DE FER TARD. Especial Sense Ficció de TV3 sobre el canvi climatic

Amb motiu de la cimera del clima de Katowice, TV·3 va programar, A punt de fer tard” (“Before the Flood”), on Leonardo DiCaprio viatja arreu del món per conèixer els efectes de l’escalfament global.  Encara que TV3 no ha penjat el vídeo en el seu web, si no heu vist el documental o voleu tornar-lo a veure, clica sobre la imatge. 

Leonardo DiCaprio, actor oscaritzat i missatger de les Nacions Unides pel canvi climàtic des de l’any 2014, viatja als cinc continents i a l’Àrtic per presenciar els efectes del canvi climàtic de primera mà. Les companyies de carburants fòssils als Estats Units, les illes del Pacífic que desapareixeran en un futur pròxim o l’alarmant desglaç de l’Àrtic són alguns dels escenaris del seu recorregut. Leonardo DiCaprio fa expedicions amb científics i s’entrevista amb polítics de lluiten contra la inacció. També descobreix una campanya de desinformació orquestrada per poderosos interessos amb l’objectiu de confondre els ciutadans sobre la urgència de la crisi climàtica.

“Com a actor, em guanyo la vida fingint. Interpreto personatges de ficció que sovint resolen problemes ficticis. I crec que la humanitat ha enfocat el canvi climàtic de la mateixa manera.”, Leonardo DiCaprio

Estem a temps de revertir aquest procés? Com es podria aconseguir?

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s