LLEI DEL CANVI CLIMÀTIC DE CATALUNYA

El projecte de llei, és una declaració d’intencions, i es queda curt, doncs pel que fa a mesures concretes sols parla d’una nova taxa a turismes i furgonetes. Que passa amb el transport de mercaderies, un 92% del transport encara es fa per carretera, que passa amb l’energia que ens hem quedat a la cua en renovables. haurem de seguir de prop el desenvolupament d’aquesta llei, esperem que no sigui tan sols una estratègia recaptadora. Per saber més clica:  Llei del canvi climàtic

Projecte de llei de canvi climàtic
Projecte de llei de canvi climàtic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s