Espanya suspèn en la lluita contra el canvi climàtic

A Paris, segons ha informat l’organització Climate Acction Network, que promou la transparència en la informació, així com accions institucionals i privades per limità les emissions de gasos d’efecte hivernacle que l’activitat humana provoca, Espanya ha suspès, en la  classificació del grau de compliment dels països amb els compromisos adquirids. Un dels principals aspectes que l’han fet retrocedir 12 llocs en la llista respecte a l’anterior informe és la política endegada pel govern del PP contra les energies renovables, que ha paralitzat la inversió en aquestes tecnologies.

CCPI-2016-Overall_Results

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s