Ultima hora de Paris. COP-21

DILLUNS,  7 DE DESEMBRE

Atenció:  de 2º C ——> 1,5º C

Bona noticia des de París, els principals emissors de CO2 del Món: US, Canada, Xina i la UE,  atenen les demandes de països africans  i estats insulars, estan intentant arribar a un acord per reduir el límit global d’escalfament del planeta previst de 2º C a 1,5º C. Haurem de seguir atentament com evolucionen aquests acords

DISSABTE 5 DE DESEMBRE

pour le climat  comisio

La conferència de Paris sobre el canvi climàtic, avui arriba al seu equador, els negociadors tècnics han de finalitzar l’esborrany que el dilluns vinent els ministres i polítics dels estats participants han de començar a debatre. Aquest document està molt avançat, però encara queden molts elements que estan entre parèntesis o pendents d’aprovació per part d’alguns representants. El document a subscriure per les parts tindria unes 50 pagines, això representa una gran millora respecte a Copenhagen on el document final tenia més de 200 pàgines. S’acosta el moment de veure qui realment està realment compromès en la lluita contra el canvi climàtic. Estarem amatents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s