Educar en el canvi climàtic

dibuix.os

El canvi climàtic, es una herència, que els dos segles de revolució i desenvolupament industrial estem deixant a les properes generacions, per aturar-ho, no sols hem de canviar urgentment alguns dels nostres costums i formes de vida actuals, també hem d’educar als mes petits i als joves per que prenguin consciencia del problema i continuïn la feina de salvar el planeta i les especies que hi viuen.

La societat educativa i les institucions, tenen que introduir dins dels currículums escolars de les diferents etapes i cicles educatius, el tema del canvi climàtic en totes les seves manifestacions. Hem d’aconseguir consciencià els joves en que ells seran els protagonistes en aquesta lluita contra l’escalfament global.

A la xarxa hi infinitat de recursos per introduir des de una vessant pedagògica el canvi climàtic. com exemple a continuació posem alguns enllaços:

Oficina Catalana del Canvi Climàtic:  Quadern del alumne 

Ersilia: Laboratori per entendre el canvi climàtic

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s